STICHTING METNAME
• home
• marian smit 23 mei 2014:

Gisteren waren we op radio, om 10.15 's morgens en tv noord 's avonds ieder uur. Na te luisteren en te zien op de website van RTVNoord. Wij voelen ons vereerd!
En gisteren kwam ons boekje binnen. Dit wordt op de opening gepresenteerd en is te koop voor €20,- Het is een kleine oplage. Mocht de vraag groter zijn dat het beschikbare aantal, dan kan dit per intekening besteld worden. Verzendkosten bedraagt € 2,75.
Marian hing de laatste kinder namen  in de kleine nisjes, Mirja en ik sjouwde stoelen naar boven, plaatste de grondpin voor de vlag en haalde de laatste bezem door de kerk. KLAAR!!! Op naar zaterdag....
finsterwolde •
• mirja wark adorp •
• ria van krieken
nieuw scheemda •
• werkfoto's
• contact bellingwolde •
14 mei2014:

Gisteren begonnen met de inrichting. Mirja moest voor haar banieren 6 koorden over een 8 meter hoge stang zien te krijgen. Koster Pier had al een start touw weten te gooien, maar het bleek nog een hele klus om een nylondraad los van het starttouw te  krijgen. Het spul draait enorm om elkaar heen.  We hebben niet gevloekt!! en na twee uur kon het hijsen beginnen en de banieren hangen prachtig.
Vervolgens is er hard gewerkt om het rooster voor de namenval van Marian op juiste hoogte en met het juiste snoer te bevestigen, waarna ze tot vandaag 12 uur bezig is geweest de 500 namen te bevestigen. Als een wolk! of waterval!  kiezen maar...
Ik, Ria , had het wat makkelijker. Mijn objecten zijn kleiner en mijn twee installaties sneller opgebouwd. Alleen had ik de taak om dit alles tot een geheel te maken. Na enig geschuif en verhangen mogen we alledrie aardig tevreden zijn met het resultaat.
En tot onze  vreugde kwam er een journalist/cameraman van tv noord en radio noord langs die heel zorgvuldig opnames gemaakt heeft. 23 of 24 mei op radio en tv.  We houden u op de hoogte.
• flyer
video  TVNoord
donderdag 22mei,
veurnoam/
         voornaam
page 2

4 mei 2014:

De posters zijn gedrukt, de flyers liggen klaar voor verspreiding. Ze zullen door vrijwilligers en ons de komende week bij iedereen in Finsterwolde in de bus vallen. Eind volgende week beginnen we met de inrichting en worden de laatste foto's voor het boek gemaakt, dat dan razendsnel naar de drukker moet en --duimen,duimen-- op tijd afgeleverd wordt voor de opening.

24 mei om drie uur vindt de opening plaats in de kerk van Finsterwolde.

En er is meer:
De tentoonstelling
veurnoam/voornaam, te mooi om te vergeten gaat een heel jaar in beslag nemen.
1: de kerk van Finsterwolde, 24 mei tot 29 juni 2014,
2: de kerk in Adorp: 13, 14, 20, 21 27 en 28 september 2014, dus 3 weekenden
3: de kerk in Nw.Scheemda: 2 en 3 mei en 7 t/m 10 mei 2015
4: het MOW in Bellingwolde, waar de eind expositie gehouden wordt in de maand juni 2015. de juiste data volgt nog.
Voor alle  tentoonstellingen wordt aanvullend werk gemaakt. Er wordt gereageerd op de nieuwe gevonden voornamen op de kerkhoven. Voor Bellingwolde wordt samenwerking met de kerk aldaar gezocht. Het gevolg is dat het boek ook zal meegroeien.
Bij iedere tentoonstelling zijn er een paar exemplaren beschikbaar en is er een mogelijkheid tot intekening.
Wij hopen op veel bezoek en mooi weer.